Të përzgjedhura

Gratë e Parajsës- Hatixheja r.a 

  Në një hadith, Profeti s.a.s. njëherë përmendi katër gratë e parajsës: خط رسول الله صلى الله عليه وسلم في الأرض أربعة أخطط، ثم قال: تدرون ما هذا؟ قالوا: الله ورسوله أعلم. قال: أفضل نساء أهل الجنة خديجة بنت خويلد، وفاطمة بنت محمد، ومريم ابنة عمران، وآسية بنت مزاحم امرأة فرعون. I Dërguari i Allahut […]Lexo më shumë

Islami

Qëndrueshmëria 

   Në një epokë ku furnizimi ynë në YouTube është i mbushur me video, duke shpjeguar këshilla të shpejta për rutinat e dietës dhe marrëdhëniet e shëndetshme, njerëzit Lexo më shumë