• September 28, 2020

“Ti e bëre atë që ta kërkonte karakteri dhe tashmë…”

Ti e bëre atë që ta kërkonte karakteri dhe tashmë rreth teje lule ka…
Kur ke përreth kaq trëndafila që hedhin shtat e rriten, e pse ankohesh për nja tre a katër gjemba?

Postime të mëparshëm

Sunduesi

Postime të rradhës

Burimet themelore të trashëgimisë sonë kulturore