“Unë i dua ata që mund të buzëqeshin…” 

“Unë i dua ata që mund të buzëqeshin në telashe, të cilët mund të mbledhin forcë nga ankthi, dhe të marrin guxim nga reflektimi”
Leonardo Da Vinçi

Postime të ngashme

%d bloggers like this: