Tags :islami

Artikuj

Pastërtia në Islam

Një nga veçoritë kryesore të Islamit është pastërtia, nga e cila buron forca trupore, shëndeti dhe gjallëria. Një perëndimor i kthyer në Islam thotë: “Sikur të mos kishte në Islam Lexo më shumë