Tags :dashuria

Artikuj

Dashuri dhe respekt

Dashuria është një vlerë e bukur, sepse çdo njeri dëshiron të jetë i dashur. Nuk mund të gjesh njeri mbi tokë, i cili dëshiron që të urrehet nga të tjerët. Ka njerëLexo më shumë