Ajnshtajni për Dashurinë: “Gjeneratori” i jetës

Ajnshtajni për Dashurinë:

“…Mbase nuk jemi ende gati të shpikim një bombë me dashuri, një pajisje të fuqishme që të shkatërrojë urrejtjen, egoizmin dhe lakminë që po gërryejnë planetin. Megjithatë, çdo individ mbart një “gjenerator” të vogël, por të fuqishëm dashurie, energjia e të cilit pret të çlirohet.

Atëherë kur të mësojmë të japim dhe marrim këtë energji universale, do të konfirmojmë se dashuria sundon mbi gjithçka. Dashuria është e aftë të kapërcejë mbi çdo gjë, sepse dashuria është jetë…”

Postime të ngashme