“Fatkeqësi e njerëzisë vjen nga mungesa e vullnetit…”

“Fatkeqësi e njerëzisë vjen nga mungesa e vullnetit. Ai ndalon perfeksionimin moral dhe s’na lë të korrigjojmë të metat tona…”

Postime të ngashme

%d bloggers like this: