“Është mirë të keni para…”

“Është mirë të keni para dhe gjërat që paratë mund të blejnë, por është gjithashtu e rëndësishme të siguroheni që nuk keni humbur atë që paratë nuk mund të blejnë “

Postime të ngashme

%d bloggers like this: