Tags :ferit lika

Artikuj

Dashuri sublime

Nga Ferit Lika “Dashuria është eliksiri që e kthen gurin në flori, dëlirëson shpirtin dhe i fal njeriut forcë, guxim e krenari, është uji i jetës të cilin njeriu e kërkon Lexo më shumë

Reportazh

Rrugicat e gurta…

Ferit Lika nga Ditari i një gazetari “…rrugicat e gurta janë aty si dëshmi e së vjetrës, rrënjët e të cilave janë ngulur thellë në historinë e një realiteti shumë kohë Lexo më shumë