Nëntë këshilla për ata që vuajnë nga zemra

Nëntë këshilla për ata që vuajnë nga zemra

  1. Mos pini duhan dhe pije alkoolike.
  2. Mos u angazhoni në lojëra sportive, që kërkojnë lodhje fizike të madhe.
  3. Përdorni ushqime të pasura me vitaminë E.
  4. Ecni çdo ditë, të paktën 1 orë.
  5. Qëndroni larg mjediseve me zhurmë.
  6. Mundohuni të hani sa më tepër fruta e perime të freskëta.
  7. Qëndroni sa më larg mjediseve shumë të nxehta.
  8. Bëni një jetë të qetë dhe mos qëndroni të mbyllur në vetveten tuaj.
  9. Pakësoni peshën e tepërt trupore dhe përmbajtjen e kolesterolit në gjak.

Postime të ngashme