Me këto 5 cilësi arrin të kesh sukses!

 

  1. Vizion(Kur ke vizion, i sheh gjërat se si duhet të jenë dhe jo si janë.)
  2. Aftësi për t’u ringritur (Jeta nuk është e lehtë. Kudo ju mund të ndeshni pengesa, por dijeni se pa to, suksesi nuk mund të jetë kurrë kaq i ëmbël.)
  3. Inteligjencë (Risqe të zgjuar, në kohën e duhur.)
  4. Veprim (E gjithë inteligjenca do të shkonte dëm, nëse nuk do të vini në veprim vizionin tuaj.)
  5. Vendosmëri (Me fokus të qartë dhe me vendosmëri, të gjithë jemi në gjendje të arrijmë potencialin tonë më të lartë.)

Postime të ngashme

%d bloggers like this: