Kush e përkujton vërtet Allahun?

Ibn Xheuzi ka thënë: “Personi që e përmend vërtet Allahun nuk është ai që me gjuhën e tij thotë “subhanallah” dhe “elhamdulilah”, ndërkohë që zemra e tij insiston të bëjë mëkate. Përkundrazi, personi që e përmend vërtet Allahun është dikush, që sa herë që ka si synim ta kundërshtojë Allahun, do të kujtojë Ditën kur do të qëndrojë para Tij, njohësit të së fshehtës.”

Postime të ngashme