Durimtarëve do t’u jepet shpërblim i pamasë

“Çdo person duhet të tregojë durim për t’u përballur me vështirësitë, pavarësisht nëse e bën këtë me dëshirë apo pa dëshirë. Personi fisnik e ushtron durimin me dëshirë, sepse i kupton përfitimet e durimit dhe e di se do të shpërblehet për durimin e tij dhe do të kritikohet nëse bie në panik. Ai është i vetëdijshëm se nëse nuk ka durim, paniku dhe padurimi nuk do ta ndihmojnë atë të rimarrë mundësitë e humbura dhe nuk do të heqë gjërat që nuk i pëlqejnë. Çfarëdo që dekretohet dhe është kader nuk mund të parandalohet që të ndodhë, dhe gjithçka që dekretohet të mos ndodhë nuk mund të bëhet që të ndodhë. Pra, një qëndrim i padurimit dhe panikut në fakt shkakton dëm. “

Postime të ngashme