Cila është një nga lutjet që mund të lexohet pas çdo namazi?

I Dërguari i Allahut (s.a.s.) më mbajti për dore dhe më tha, ‘O Muadh, pasha Allahun që unë të dua ty! Dua të të këshilloj që pas çdo namazi të mos harrosh asnjëherë të thuash:

‘Allahumme e’inni ‘ale dhikrike we shukrike, we husni ‘ibedetike,’

اللَّهُمَّ أَعِنِّيْ عَلَى ذِكْرِكَ وَ شُكْرِكَ وَ حُسْنِ عِبَادَتِكَ

(O Allah, më ndihmo që të të përmend Ty, të të falënderoj Ty dhe të të adhuroj Ty sa më mirë të mundem!)

Ebu Davudi dhe Nesaiu

Postime të ngashme