Çfarë vlere ka?

“Çfarë vlere ka dija nëse nuk rezulton me punë?

Çfarë vlere ka dija nëse nuk rezulton me edukatë?

Çfarë vlere ka dija nëse nuk rezulton me modesti?

Çfarë vlere ka dija nëse nuk rezulton me pastërtinë e gjuhës, zemrës, dhe sinqeritetin e qëllimeve.”

Postime të ngashme

%d bloggers like this: