Atë që ke ti, dikush tjetër e ëndërron

Puna juaj e vështirë është ëndrra e çdo të papuni, fëmija juaj i bezdisshëm është ëndrra e çdokujt që s’mund të ketë fëmijë, shtëpia juaj e vogël është ëndrra e çdo të pastrehu, paratë tuaja të vogla janë ëndrra e çdo të zhyturi në borxhe, shëndeti juaj është ëndrra e çdo të sëmuri, buzëqeshja juaj është ëndrra e çdo të dëshpëruari, mbulimi i mëkateve tuaja nga Allahu është ëndrra e çdo të turpëruari.

Pra, mirënjohja dhe kënaqësia le të jenë metodologjia juaj e jetës … Elhamdulilah

Postime të ngashme

%d bloggers like this: