Boronicat, mbrojtëse të zemrës dhe të trurit

Boronicat janë frutat kokërr në vendin e dytë të popullaritetit në shumicën e vendeve të botës. Njerëzit janë duke u bërë më të vetëdijshëm për përparësitë e tyre duke i përdorur kështu më shpesh.

Boronicat përmbajnë vitamina C, E dhe A dhe vitamina B komplekse. Ato i përmbajnë mineralet bakër, selen, zink, hekur, magnez, mangan dhe kalium.

Ju ndihmojnë  të ruani shëndetin e zemrës dhe trurit si dhe të mbroheni nga lloje të ndryshme të kancerit. Boronicat kanë një shije të mirë madje për të gjithë ata që kanë probleme me peshën  ju ndihmon  në zvogëlimin e  sasisë së kilogramëve të tepërt.

Postime të ngashme