Tags :frike

Artikuj Pyetje - Përgjigje Të përzgjedhura

Lutja kur frikësohesh në gjumë dhe ndjen vetmi

Profeti a.s këshillonte leximin e këtyre lutjeve kur dikush frikësohej në gjumë, ose ndjen vetmi: أَعُــوذُ بِكَلِمَاتِ اللهِ التَّامَّـةِ مِــنْ غَـضَــبِـــهِ وَعِقَابِهِ وَشَــرِّ عِبَـادِهِ وَمِـنْ هَمَزَاتِ الشَّيَاطِينِ وَأَنْ يَحْضُرُونِي “Kërkoj mbrojte me fjalët e plota të Allahut nga dënimi dhe hidhërimi Lexo më shumë