Ndikimi i kafes së mëngjesit në shëndetin tuaj

Kafja e mëngjesit është e rëndësishme për një pjesë të njerëzve, por përtej rëndësisë ka një sërë efektesh negative në organizëm.

Në rast se e pini esëll, mund të ndodh të keni ndjesi fryrje, të përziera dhe urth. Ndonëse reagimet ndryshojnë nga njeriu te njeriu, ajo që duhet ditur është fakti se nuk duhet pirë asnjëherë me stomakun bosh dhe të paktën një orë pas zgjimit.

Vetëm në këtë mënyrë dobitë e kafes do jenë më të shumta dhe do ndiheni të mbushur me energji. Gjithashtu nuk këshillohet që të pihen më shumë se dy apo maksimumi tre filxhanë kafe në ditë.

Postime të ngashme