Mos e harro kthimin te Zoti

Vehb ibn Munebbih (رحمه الله) transmeton se Lukmani i tha djalit të tij:

“Biri im! Çdo person ka dy shtëpi, një shtëpi që ai e sheh dhe një shtëpi që nuk e sheh. Pra, mos u shpërqendroni nga shtëpia juaj e tanishme ku do të qëndroni vetëm për një kohë të shkurtër dhe të harroni shtëpinë tuaj që nuk mund ta shihni, në të cilën do të jetoni përgjithmonë.”

Postime të ngashme