Dija i jep njeriut..

Dija i jep njeriut peshë, veprimi- shkëlqim. Mirëpo shumica e njerëzve dinë vetëm të vështrojnë dhe jo të peshojnë.

 

Postime të ngashme

%d bloggers like this: