Veprat letrare…

“Veprat letrare na ftojnë për liri interpretimi, sepse na propozojnë një bisedë nga shumë rrafshe leximi dhe na vënë përballë dykuptimësimeve edhe të gjuhës edhe të jetës”.

/Umberto Eco/

Postime të ngashme

%d bloggers like this: