Tags :respekti

Artikuj

Dashuri dhe respekt

Dashuria është një vlerë e bukur, sepse çdo njeri dëshiron të jetë i dashur. Nuk mund të gjesh njeri mbi tokë, i cili dëshiron që të urrehet nga të tjerët. Ka njerëLexo më shumë

Artikuj

Mirësjellja

Mirësjellja ka kuptimin që të tregosh butësi, ëmbëlsi, fisnikëri, edukatë, kujdes dhe etikë në sjellje si të folurit, të ecurit, të ulurit. Ndërsa e kundërta e saj janë sjelljet Lexo më shumë