Tags :jete

Artikuj

Kam jetuar gabim!

Fjalimi i Morgan Freeman: Kam jetuar gabim! “Të kisha më shumë nuk ishte e mjaftueshme. Unë jam 80 vjeç dhe fatkeqësisht jam shtrirë në një krevat spitali. Kam miliona dollarë në bankë, por unë nuk Lexo më shumë

Artikuj

Haxhi, udhëtimi i jetës!

Ne udhëtojmë nxitueshëm nga asgjëja në diçka. Nga asgjëja drejt ekzistencës. Pastaj kthehemi përsëri nga ekzistenca në “mosekzistencë”. Keni menduar ndonjëherë për të marrë udhëLexo më shumë