Librat…

“Librat ndriçojnë shpirtin, lartësojnë, forcojnë dhe plotësojnë njeriun, zgjojnë në të aspirata më të mira, mprehin mendjen dhe zbusin zemrën e tij!”

(U. Theker)

Postime të ngashme

%d bloggers like this: