• May 31, 2020
Udhëzues Epidemie në vitet 1400

Udhëzues Epidemie në vitet 1400

Udhëzues Epidemie në vitet 1400 Në vitet 1400, mjeku kirurg nga Amasja Sabunxhuzade Sherafeddin Efendi në veprën e tij Myxherrebname lidhur me Epidemitë shpjegon masat që duhen marrë: Larja e mirë e duarve, Mos hyr…

Read More
A mund të pezullohet namazi me xhemat në rast frike nga një epidemi?

A mund të pezullohet namazi me xhemat në rast frike nga një epidemi?

Një nocion i gabuar Disa njerëz thonë;  “nuk është ndonjë gjë e madhe, jam i ri dhe do të jem mirë”. Kjo mund të jetë e vërtetë, por rreziku qëndron se një person mund të…

Read More
COVID-19 dhe QASJA PROFETIKE

COVID-19 dhe QASJA PROFETIKE

Nga Edison Hoti Drejtor i Financës dhe Vakfeve KMSH Situata në të cilën gjendet vendi ynë këto ditë por edhe e gjithë bota mbarë, e sunduar nga pandemia botërore e coronavirus, është një situatë mbi…

Read More
Profeti Ynë (9) – Vitet që kaluan pranë mëndeshës (2)

Profeti Ynë (9) – Vitet që kaluan pranë mëndeshës (2)

Familja e Harithit ndjeu një kënaqësi shpirtërore kur e morën foshnjën nga nëna e tij, Amina. Halimja nga Sa’di deshi ta mëkonte menjëherë me qumësht fëmijën e porsamarrë. Mirëpo, pa se menjëherë u përball me…

Read More
Qëndrimi në natyrë të shton lumturinë

Qëndrimi në natyrë të shton lumturinë

Njeriu në natyrë rrit besimin tuaj te vetja, lufton ankthin dhe mëson të rigjejë bukurinë e gjërave të vogla që e bëjnë jetën të bukur. Ndaj qëndroni sa më shumë në natyrë Sipas një sondazhi…

Read More

Video Post

Video Post Tab The clock is ticking for companies to block underage users   Kindole Oreo Stuffed Chocolate Chip Cookies free   Tourism in Dubai is booming international tourist most   Tourism in Dubai is…

Read More

Post List

Post List Style 1 Travel They’re back! Kennedy Darling, named to return to December 10, 2018 Black farmers in the US’s South— faced with continued failure their efforts to run successful farms their launched a lawsuit claiming…

Read More