Veprimi i përzemërt..

Përderisa me zërin e fyellit mund të vihen për të kërcyer edhe kobrat, ma merr mendja se veprimi i përzemërt dhe që buron nga shpirti ka për t’i shkrirë edhe kraharorët më inatçorë.

/F.G/

Postime të ngashme

%d bloggers like this: