Si ta njoh veten?

Që të arrish ta njohësh veten, dije se je krijuar prej dy gjërash: Një pamje e jashtme e prekshme (trupi), i cili mund të shihet me sy të lirë dhe një pamje e brendshme që s’mund të shihet (vetja, shpirti), e cila njihet vetëm nëpërmjet maturisë së brendshme.

Postime të ngashme

%d bloggers like this: