Omeri (r.a.) në çastet e fundit të jetës

Omeri (r.a) ishte duke qarë në çastet e fundit të jetës së tij dhe kur e pyetën për arsyen e kësaj tha: “Kam frikë mos kam bërë ndonjë gjynah, që unë e konsideroj të lehtë dhe ai tek Allahu të jetë i madh.”

Postime të ngashme

%d bloggers like this: