Librat janë miqtë më të qetë dhe më të përhershëm…

“Librat janë miqtë më të qetë dhe më të përhershëm; ata janë këshilltarët më të gjindshëm dhe më të mençur dhe mësuesit më të durueshëm.”

Postime të ngashme

%d bloggers like this: