Gjendja e zemrës..

“Duhet të trembesh edhe nga nxehtësia, edhe nga ftohtësia e zemrës tënde dhe të përpiqesh të kesh durim, nëse mundesh”.

-Gabriel Garcia Marquez

Postime të ngashme

%d bloggers like this: