Dita e parë e Ramazanit

Dita e parë e Ramazanit

Hadithi i ditës :

Kush kerkon falje per cdo besimtar dhe besimtare, Allahu do te regjistroje nje veper te mire per te sa numri i besimtarëve dhe besimtareve.

(Tabarani)

 

Vepra e ditës:

Të  pastrojmë qëllimet tona për ta bërë agjërimin dhe veprat tona të mira për hir të Allahut, dhe një minutë ose dy,  shpenzoji për të kerkuar faljen nga Allahu për të gjithë besimtarët.

 

Duaja e ditës:

Zoti im, më fal mua, prindërit e mi, dhe të gjithë besimtarët në Ditën e Gjykimit.

(Ibrahim 14:41)

Postime të ngashme