Çdo ëndërr e madhe fillon nga një ëndërrimtar

“Çdo ëndërr e madhe fillon nga një ëndërrimtar. Gjithmonë mbaj mend se ti ke brenda teje forcën, durimin dhe pasionin për të arritur yjet dhe për të ndryshuar botën”.

Postime të ngashme

%d bloggers like this: