10 sëmundjet që ‘shëron’ buzëqeshja

1. Buzëqeshja na zbukuron

2. Buzëqeshja ndryshon humorin

3. Buzëqeshja heq stresin

4. Buzëqeshja forcon sistemin imunitar, kështu që nuk prekemi shumë shpesh nga sëmundjet

5. Buzëqeshja e ul tensionin e gjakut

6. Buzëqeshja është ngjitëse

7. Buzëqeshja ju bën më të rinj duke ua ‘hequr’ vitet

8. Buzëqeshja të bën të suksesshëm

9. E qeshura shtyp vrasësit e dhimbjeve dhe serotoninën

10. E qeshura ndihmon në mbajtjen e qëndrimeve tona pozitive

Postime të ngashme