Vorbulla e egoizmit (1)

Vorbulla e egoizmit

Egoizmi ka shumë lloje si ai i buruar prej diturisë, i dalë në shesh me anë të pasurisë dhe pushtetit, i fryrë e i zmadhuar me anë të bukurisë, etj. Meqë asnjëri prej këtyre atributeve s’është pasuri personale e njeriut, çdo pretendim në këtë çështje është quajtur një pretekst dhe ftesë ndaj ndëshkimit të Pronarit të Vërtetë të Gjithësisë dhe është finalizuar me shkatërrimin e këtyre shpirtrave shumëpretendues…

Postime të ngashme