• August 4, 2020
  1. Home
  2. Video

Category: Video

Koronavirusi, 10 hapa që duhet të ndiqen

Koronavirusi, 10 hapa që duhet të ndiqen

10 hapa që duhet

Read More
Historia e koronavirusit covid-19, si përhapet dhe masat për parandalimin e tij

Historia e koronavirusit covid-19, si përhapet dhe masat për parandalimin e tij

Historia e koronavirusit covid-19

Read More
Harrojeni të shkuarën-Video

Harrojeni të shkuarën-Video

Harrojeni të shkuarën-Video

Read More
Një natë e mirë

Një natë e mirë

10 filma të shkurtër mbi Kuranin Famëlartë, realizuar nga Creative Production në kuadër të muajit të Ramazanit për kanalin e youtube të Urtesi.al 10 short movies over Quran, realised by Creative Production in the framework…

Read More
Ai është Krijuesi

Ai është Krijuesi

10 filma të shkurtër mbi Kuranin Famëlartë, realizuar nga Creative Production në kuadër të muajit të Ramazanit për kanalin e youtube të Urtesi.al 10 short movies over Quran, realised by Creative Production in the framework…

Read More
Përmende Zotin tënd

Përmende Zotin tënd

10 filma të shkurtër mbi Kuranin Famëlartë, realizuar nga Creative Production në kuadër të muajit të Ramazanit për kanalin e youtube të Urtesi.al 10 short movies over Quran, realised by Creative Production in the framework…

Read More
Përkulu me thjeshtësi

Përkulu me thjeshtësi

10 filma të shkurtër mbi Kuranin Famëlartë, realizuar nga Creative Production në kuadër të muajit të Ramazanit për kanalin e youtube të Urtesi.al 10 short movies over Quran, realised by Creative Production in the framework of Ramadan, for Urtesi.al channel!

Read More
Allahu ka thënë të vërtetën

Allahu ka thënë të vërtetën

10 filma të shkurtër mbi Kuranin Famëlartë, realizuar nga Creative Production në kuadër të muajit të Ramazanit për kanalin e youtube të Urtesi.al 10 short movies over Quran, realised by Creative Production in the framework…

Read More
Ne ju krijuam

Ne ju krijuam

10 filma të shkurtër mbi Kuranin Famëlartë, realizuar nga Creative Production në kuadër të muajit të Ramazanit për kanalin e youtube të Urtesi.al 10 short movies over Quran, realised by Creative Production in the framework…

Read More
Lypsin mos e shty

Lypsin mos e shty

10 filma të shkurtër mbi Kuranin Famëlartë, realizuar nga Creative Production në kuadër të muajit të Ramazanit për kanalin e youtube të Urtesi.al 10 short movies over Quran, realised by Creative Production in the framework…

Read More