Tags :stresi

Shëndeti

Si të mposhtim lodhjen

Së pari sigurohuni nëse jeni ushqyer mjaftueshëm dhe keni marrë vlerat e duhura ushqimore. Në përgjithësi për gratë nevojiten të patën 1200 kalori në ditë, ndërsa për burrat 1500 Lexo më shumë