Tags :shqiptaret

Artikuj

Ramazani te shqiptarët

Për afro çerek shekulli regjimi monist privoi shqiptarët nga e drejta dhe liria e besimit. Pavarësisht insistimit dhe represionit të vazhdueshëm mbi fenë dhe institucionet fetare, ai sistem nuk e pati Lexo më shumë

Artikuj

Ramazani te shqiptarët

Në muajin Ramazan fytyrat e njerëzve shndërroheshin në fytyra që vazhdimisht përuleshin në sexhde, ndërsa zemrat drejtoheshin me përmallim tek Allahu, duke larguar edhe grimcën më të vogël Lexo më shumë