Tags :shpresedhenese

Enciklopedi Të përzgjedhura

Ajetet më shpresëdhenëse në Kuran!

يقول ابو بكر الصديق رضى الله عنه قرأت القرأن كله فلم أجد ارجى من قوله تعالى ” قُلْ كُلٌّ يَعْمَلُ عَلَى شَاكِلَتِهِ ” , شاكله العبد المعصية وشاكله الرب المغفرة والرحمة Ka thënë Hz. Ebu Bekri (r.a): E kam lexuar Kuranin të gjithin dhe nuk kam parë ajet më shpresdhënës sesa: ” Thuaj: “Çdokush punon […]Lexo më shumë