Tags :pasqyre

Artikuj Pyetje - Përgjigje Të përzgjedhura

Lutja kur del para pasqyrës!

Kur profeti a.s shihte veten e tij në pasqyrë lutej kështu: اَلْحَمْدُ لِلهِ، اَللَّهُمَّ أَنْتَ حَسَّنْتَ خَلْقِي فَحَسِّنْ خُلُقِي وَحَرِّمْ وَجْهِي عَلَى النَّارِ “Falenderimi i takon Allahut, O Zoti im, Ti ma zbukurove krijimin prandaj më zbukuro moralin tim dhe ndaloje fytyrën time ndaj Lexo më shumë