Tags :lutje

Artikuj Lutje

Disa lutje që lexohen në çaste vështirësie

اللَّهُمَّ رَحْمَتَكَ أَرْجُو فَلَا تَكِلْنِي إِلَى نَفْسِي طَرْفَةَ عَيْنٍ وَأَصْلِحْ شَأْنِي كُلَّهُ لَا إِلَهَ إِلَّا أَنْتَ “Zoti im, mëshirën Tënde shpresoj, mos më lër tek vetja ime qoftë dhe për një përpëlitje të syve dhe ma përmirëso të gjithë çështjen time. Nuk Lexo më shumë

Artikuj Të përzgjedhura

Tha Profeti Muhammed s.a.s: Kush tha gjatë kohës kur shtrihet në shtrat; “Nuk ka zot tjetër përveç Allahut, të Vetmit të pashoq ,ç’do gjë i përket Atij, falenderimet dhe Lexo më shumë