Tags :loti

Artikuj Të përzgjedhura

Tha Profeti Muhammed s.a.s: Kush tha gjatë kohës kur shtrihet në shtrat; “Nuk ka zot tjetër përveç Allahut, të Vetmit të pashoq ,ç’do gjë i përket Atij, falenderimet dhe Lexo më shumë

Tregime

Pse femrat qajne?

Njehere nje person duke biseduar me nje njeri te moshuar e pyeti: “Kam kaluar tere jeten duke pyetur veten time se perse femrat qajne, a mos valle e di arsyen o plak i urte?” Plaku Lexo më shumë