Tags :hadith

Hadith

Disa perla profetike…

“Vërtet Allahu nuk shikon në trupat dhe as në fizionomitë tuaja, por shikon në zemrat dhe në punët tuaja.” “Çfarëdo që e godet myslimanin, qoftë lodhje, pikëllim, brengë, hidhërim, mundim Lexo më shumë