Tags :fatkeqesi

Artikuj Të përzgjedhura

Duaja ndaj sëmundjeve dhe fatkeqësive

Të nderuar lexues! Krahas masave higjenike që duhet të marrim për parandalimin e koronavirusit, të mos lëmë pas dore edhe lutjet, duatë që këshillohen në raste të tilla. اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ […]Lexo më shumë