Tags :Allahu

Artikuj

Kurani dhe Shkenca

Në Kuran ka një numër të madh ajetesh që tërheqin vëmendjen rreth çështjeve që janë subjekt i shkencave natyrore. Përkundrejt 150 ajeteve që lidhen me fushën e mjekësisë, biologjisë, astronomisë, Lexo më shumë

video

Ai është Krijuesi

10 filma të shkurtër mbi Kuranin Famëlartë, realizuar nga Creative Production në kuadër të muajit të Ramazanit për kanalin e youtube të Urtesi.al 10 short movies over Quran, realised by Creative Production Lexo më shumë