Këshilla për jetë të shëndetëshme

Këshilla për jetë të shëndetëshme

Ja disa këshilla për të patur një jetë të shëndetëshme:

Duhet të qëndroni në vende të ajrosura mirë

Nuk duhet të hani më tepër se ç’duhet

Të hani çdo ditë fruta dhe perime të freskëta

Sa më shumë të shtoni ngrënien e peshkut

Pakësimi i ngrënien së mishit

Bëni çdo ditë gjimnastikë, ecni sa më tepër

Pini të paktën 6 gota ujë në ditë

Bëni dush me ujë të vakët çdo ditë

Mos pini duhan, pije alkoolike dhe mos përdorni lëndë narkotike

Lani duart para dhe pas buke

Lani dhëmbët pas çdo ngrënie

Pushoni pas punëve të lodhshme

Bëni një jetë të rregullt familjare

 

Postime të ngashme