• August 4, 2020
  1. Home
  2. Intervista

Category: Intervista

“Terrorizmi nuk përputhet me Islamin”

“Terrorizmi nuk përputhet me Islamin”

Bashkësia islame qëndron për vite mënjanë vetëm duke lajkatuar për masat parandaluese të terrorit dhe duke deklaruar se “Islami nuk përputhet me terrorin.” Megjithatë incidentet e 11 shtatorit ndodhën. Si pasojë, sulmet me bomba janë…

Read More