Hudhra dhe efektet e saj në trupin tonë

Hudhra dhe efektet e saj

Hudhra shërben si ilaç për kurimin e shumë sëmundjeve. Në shumë vende të botës ajo shitet si ilaç në farmaci. Hudhra është një antibiotik, ngordhës mikrobesh. Ajo ndihmon në kurimin e dizanterisë, disa llojeve të kancerit, bronshitit, azmës, variçeve, etj.

Hudhra bën pjesë tek ushqimet e shëndetshme që pastrojnë trupin tonë.

Më poshtë do të përmendim disa nga efektet kryesore të përdorimit të hudhrës:

Përmirëson qarkullimin e gjakut.

Largon gazrat e stomakut dhe të zorrëve.

Ndihmon në kurimin e sëmundjeve të zemrës.

Pengon sëmundjet e lëkurës.

Pengon formimin e gurëve në veshka.

Pengon ngurtësimin e enëve të gjakut.

Shton forcën, i jep gjallëri trupit të njeriut.

Lehtëson sëmundjen e reumatizmës.

Stabilizon hipertensionin.

Ul temperaturën e trupit, etj.

Postime të ngashme

%d bloggers like this: