Disa këshilla të vlefshme për shëndetin

Të bëni një jetë të qetë familjare;

Nuk duhet të nevrikoseni për gjëra të vogla;

Të mbani pastër trupin, veshjet dhe ushqimet;

Të qëndroni larg përdorimit të duhanit, pijeve alkoolike dhe drogës;

Duhet të ecni çdo ditë në ajër të pastër;

Gjithashtu duhet të flini herët dhe të zgjoheni nga gjumi po herët;

1-Të ruheni nga të ftohtit dhe të nxehtit të madh;

2-Të pakësoni përdorimin e mishit, gjalpit dhe vezëve. Të përdorni më shumë peshkun dhe pulën;

3-Të shtoni sasinë e frutave që hani;

4-Të përdorni mjaltin;

5-Të përdorni në ushqim: spinaqin, lakrën, majdanozin;

6-Të pini ujë të pastër.

Postime të ngashme