A e prish gjumi abdesin?

Gjumi në vetvete nuk është nga shkaqet që prishin abdesin, por duke fjetur njeriu humbet vetëdijen, kontrollin dhe si pasojë ka një mundësi që t’i prishet abdesi nga gazrat.  Për këtë arsye thuhet se të fjeturit mbështetur ose mënjanë e prish abdesin. Pasi mundësia që njeriu të rehatohet plotësisht dhe të humbasë vetëdijen është e madhe.  e prish gjumi abdesin

Pra e rendësishme është që personi të jetë i vetëdijshëm dhe që të mos ndodhë diçka që prish abdesin.  e prish gjumi abdesin

Gjumi në vetvete nuk është nga shkaqet që prishin abdesin, por duke fjetur njeriu humbet vetëdijen, kontrollin dhe si pasojë ka një mundësi që t’i prishet abdesi nga gazrat.  Për këtë arsye thuhet se të fjeturit mbështetur ose mënjanë e prish abdesin. Pasi mundësia që njeriu të rehatohet plotësisht dhe të humbasë vetëdijen është e madhe.

Pra e rendësishme është që personi të jetë i vetëdijshëm dhe që të mos ndodhë diçka që prish abdesin.

Gjumi në vetvete nuk është nga shkaqet që prishin abdesin, por duke fjetur njeriu humbet vetëdijen, kontrollin dhe si pasojë ka një mundësi që t’i prishet abdesi nga gazrat.  Për këtë arsye thuhet se të fjeturit mbështetur ose mënjanë e prish abdesin. Pasi mundësia që njeriu të rehatohet plotësisht dhe të humbasë vetëdijen është e madhe.

Pra e rendësishme është që personi të jetë i vetëdijshëm dhe që të mos ndodhë diçka që prish abdesin.

Postime të ngashme